Young Cell Scheme

Tim

Image
Nikos Panagiotou
Nikos PanagiotouAkcioni viši stručnjak

Dr Nikos S. Panagiotou, viši ekspert. Nikos je vanredni profesor na Fakultetu za novinarstvo i masovne komunikacije Univerziteta Aristotel u Solunu. Bio je stipendista DAAD-a na Deutsche Velle-u, Chevening stipendista Ministarstva inostranih poslova i Komonvelta UK, RCAP stipendista sa APU Univerziteta u Japanu, stipendista Pekinškog univerziteta za inostrane studije, stipendista Univerziteta Sabanci (Turska) i stipendista države Luksemburg. Ima opsežan istraživački rad koji je finansirao Google (DNI Initiative fond). On je inicijator i organizator Solunske međunarodne medijske letnje akademije i zadužen je za Globalnu mrežu digitalnih komunikacija i direktor Laboratorije za novinarstvo mira i komunikacije sa medijima Aristotel Univerziteta. Ima dosadašnje istraživanje i rad na projektima u vezi sa dezinformacijama, lovcima na lažne vesti, izbeglicama protiv dezinformacija itd.

Nikos KyfonidisDirektor projekta

Nikolaos ima veliko međunarodno iskustvo u proteklih jedanaest godina u oblasti politike i upravljanja migracijama. Radno iskustvo u Misiji Grčke pri EU u Briselu dalo je Nikolaosu priliku da sarađuje sa raznim telima i institucijama EU. Usledila je bina u Ambasadi Grčke u Tokiju, Japan. Nakon povratka u Grčku, Nikolaos je radio kao mlađi istraživač za projekat Univerziteta UN o migracijama, a zatim je prešao na terenske operacije i menadžment. Bio je među prvim koordinatorima preko Međunarodne organizacije za migracije (IOM-UN) koji su se bavili migracijskim tokovima u Grčku, a kasnije je radio na izgradnji kapaciteta i obuci grčkih vlasti. Radio je sa različitim organizacijama, uključujući Norveški kapacitet/Norveški savet za izbeglice (NORCAP/NRC), Svetsku federaciju udruženja Ujedinjenih nacija (VFUNA) i Evropsku kancelariju za podršku azilu (EASO). Nikolaos je učestvovao u Međunarodnom programu rukovođenja posetiocima Stejt departmenta SAD u Vašingtonu, Arizoni i inesoti.

Erasmia Tsipou
Erasmia TsipouVođa tima

Erazmija Cipu je dr. Kandidat Aristotel Univerziteta u Solunu, Odsek za novinarstvo i masovne medije, magistar komunikacija i kulture (AUTH), diplomirao humanitarne studije, helensku civilizaciju na Otvorenom univerzitetu Kipra i diplomirao poslovnu administraciju na Američkom koledžu u Solunu. 20+ godina radnog iskustva u masovnim medijima: Direktor komunikacija: AtlasTV, administrativni službenik: Pegasus Media Group (novine „Etnos”), Urednik: www.in .g , PR Ekecutive: Novine “Agelioforos”. Takođe je TV voditelj/producent i radio producent. Ona je sertifikovani trener za odrasle (celoživotno učenje) i viši istraživač u Laboratoriji za mirovno novinarstvo, član odbora DCN globalne mreže, vođa tima na projektu Lovci na lažne vesti, takođe je objavila naučne radove.

Christos Frangonikolopoulos
Christos Frangonikolopoulos

Christos Frangonikolopoulos is Professor of International Relations and Mass Communications and Chair of the School of Journalism and Mass Communications, Aristotle University. He studied Politics and Government (BA Honors) and International Relations (PhD) at the University of Kent at Canterbury (England). He was Jean Monnet Chair on European Integration (2016-19) and currently Jean Monnet Chair on European Union Public Diplomacy (2020-23), and Director of the MA in Digital Media, Communication and Journalism (2018-2022). 
He has published articles on NGOs, Transnational Celebrity Activism, Foreign Policy and the Media, Peace Journalism, and Public Diplomacy in scholarly journals such as Global Society, The Round Table, Nordicom, Journal of Contemporary European Studies, Journal of Media and Cultural Politics, Place Branding and Public Diplomacy, Diplomacy and Statecraft, Bridges, Global Discourse, New Perspectives on European Politics and Society, Journalism, Journalism Practice, Journal of Media Critiques, Global Media Journal, International
Academia Bio/p>

Dimitris Milosis
Dimitris MilosisFinansijski službenik

Dimitris Milosis is a financial officer in the YCS project. His studies include a bachelor’s degree in electrical engineering, and two postgraduate degrees: An MSc Electronics for Telecommunications and an MBA. He has a 24 years’ experience in managing research projects in collaboration with labs in Aristotle University of Thessaloniki, Alexander Innovation Zone etc. The majority of the projects were related to national and regional development policies and strategies, formulation of innovation policies and strategies in administration, exploitation of academic research and start-up ecosystems support policies. He is member of the technical staff in the School of Political Sciences in Aristotle University.

Kostas PagalosFinansijski službenik

Kostas Pagalos je specijalno tehničko osoblje na Katedri za francuski jezik i filologiju Aristotelovog univerziteta u Solunu. Diplomirao je na odseku za informatiku ATEI Solun. Bavi se razvojem, dizajnom i podrškom za IT i veb stranice Odeljenja i održavanje. Ima veliko iskustvo u upravljanju projektnim finansijskim aktivnostima i trenutno je finansijski referent KSIII-KSV kruga ICS i Odseka za francuski jezik i filologiju. On je menadžer Apolonis AUTH repozitorija.

Violeta AdemiMenadžer projektne kancelarije

Violeta je državljanka Kosova sa velikim iskustvom u projektima finansiranim od strane EU, gde radi od 2004. Kao menadžer kancelarije bila je uključena u sve runde Young Cell Scheme.

Arjeta GalimunaAdministrativni službenik projekta

Sa više od decenije iskustva kao projektni službenik, vešt sam u strateškom planiranju programa, organizaciji i ispunjavanju ciljeva po odličnim standardima. Moje iskustvo je konsolidovalo moje veštine u rešavanju problema, administraciji projekta i komunikaciji, kao i da mi je pružilo detaljno upravljanje finansiranjem i finansijskim upravljanjem. Poznajem četiri jezika i uspeo sam da iskoristim ovu veštinu kroz svoj opsežan rad sa raznim programima u okviru Britanskog saveta. Pored toga, moje učešće u Školskom programu 21st Century Schools, EU Scheme for Young Professional in Wester Ballkan and Young Cell Scheme dalo mi je priliku da razvijem snažno znanje i strast za komunalna i socijalna pitanja.Šemi mladih ćelija dalo mi je priliku da razvijem snažno znanje i strast za komunalna i socijalna pitanja.

Fitim SopiSlužbenik za administrativnu logistiku

Fitim je državljanin Kosova sa velikim iskustvom u projektima finansiranim od EU na kojima radi od 2005. godine, kao menadžer logistike i pomoćnik vođe tima, bio je uključen u većinu rundi Young Cell Scheme.